Jag tillverkar det
Du vill ha
FRI FRAKT
FRÅN 1 000 KR
På svenska In English
Priser i: 
Payson logo

Kontakta oss


Om du har några frågor eller vill göra en specialbeställning når du mig genom kontaktformuläret nedan. Jag svarar alltid på meddelanden jag får från kunder så om du mot förmodan inte får svar inom några dagar har ditt meddelande eller mitt svar troligtvis kommit på villovägar någonstans i cyberrymden. I så fall får du gärna prova att skicka ett nytt meddelande eller kontakta mig via min Facebook-sida så svarar jag så snart jag bara kan.
*
*
*
*

Övriga kontaktuppgifter:

Pilgrimsrep
Åsmundgården 105
836 91 Lit

Org.nr: 930405-8143
Momsreg.nr: SE930405814301

E-post: info@pilgrimsrep.se
Telefon: 073 - 808 30 57

Om du försökt ringa men inte fått svar, var vänlig och tala in ett meddelande så ringer jag upp. Som företagare får jag oerhört många samtal från telefonförsäljare och dylikt och svarar därför oftast inte på okända nummer, men om du talar in ett meddelande hör jag av mig så snart som möjligt.

* * *

Jag tillverkar mina produkter hemma på gården där jag bor och har ingen fysisk butik med öppettider, men om du har vägarna förbi är du varmt välkommen att komma och hälsa på i min repverkstad och titta på mina produkter. Hör dock vänligen av dig i förväg så att jag är hemma och vet att du kommer.

Bor du i centrala Jämtland (Östersund med omnejd) åker jag gärna ut till ditt stall eller annan lämplig plats och visar vad jag har att erbjuda. Då kan du känna hur repen känns, se hur färgerna ser ut i verkligheten, prova olika storlekar direkt på din häst och så vidare. Jag kan även ha möjlighet att åka längre sträckor om ni är flera i ett stall eller på samma ort som är seriöst intresserade av mina produkter. Så hör gärna av dig om du är intressad av att träffas så kan vi komma överrens om en passande tid och plats.