Jag tillverkar det
Du vill ha
FRI FRAKT
FRÅN 1 000 KR
På svenska In English
Priser i: 
Payson logo

Kundbilder


Här nedan hittar du bilder från några av mina nöjda kunder (fler bilder finns i albumet Kundbilder på Pilgrimsreps Facebook-sida). Förhoppningsvis kan dessa bilder ge dig en liten idé om hur olika produkter kan användas, hur de ser ut på olika typer av hästar eller andra djur och på så sätt göra det lättare för dig att komma fram till vilken typ av reputrustning du skulle vilja ha.

Har du en bild på något du köpt av mig som du skulle vilja dela med dig av? Skicka då gärna din bild till mig, antingen med ett mail till info@pilgrimsrep.se eller ett PM via Facebook, så lägger jag gladeligen ut din bild bland mina kundbilder. Uppge gärna ditt djurs namn och ras när du skickar in bilden om du vill att jag ska skriva det i texten till din bild; ditt namn ger jag dock aldrig ut såvida du inte uttryckligen ber om det.

  • Quarterhästen "Barcos Fancy Cat" (till vänster) och araben "Jeenial ox" (till höger) iförda varsin specialtillverkad repgrimma och halsring med knopjustering. Repgrimmorna är storlek cob, halsringarna 1,60 m långa och är tillverkade i färgkombinationerna grön och gul respektive röd och silver med dekorativa knopar och tofsar som extradetaljer. Hästarna tilhör Dalecarlian Horse Adventures, ett företag jag samarbetar med som bland annat arrangerar kurser i beridet bågskytte och tornerspel.

  • Bruksnordisen Ture med ett repträns-set i brunt, vinrött och natur bestående av ett repträns med knopjustering i storlek full samt ett par specialtillverkade 2,40 m långa delade tyglar med repfästen, ändknopar och extra dekorativa knopar.

  • Kallblodstravaren Jana med ett repgrimmeset bestående av en repgrimma med löpande repfäste i storlek full samt ett par 2,20 m långa delade tyglar med repfästen och tofsar, specialtillverkade i Jämtlandsfärgerna grön, vit och blå med dekorativa knopar.

  • Bruksnordisen Loka med ett repträns-set i svart, natur och brunt bestående av ett repträns med knopjustering i storlek full inklusive en nosrem i storlek X-full samt ett par 3 m långa hela tyglar med repfästen och mittmarkering.

  • Quarterhästen PJ iförd en naturfärgad repgrimma med knopjustering i storlek cob som specialtillverkats med flätning hela vägen runt nosen samt dekorativa knopar på sidostyckena i brunt och svart.

  • En liten julhälsning från bruksnordisarna Ture och Loka som har på sig varsin specialtillverkad snabbgrimma gjorda av 14 mm grönt respektive rött rep med en tofs i ledrepsänden.

  • Quarterhästen PJ med ett repbosal-set i svart och natur bestående av ett repträns med knopjustering och dekorativa knopar i storlek cob med full-pannband, en repbosal med tygelöglor i storlek cob samt ett par 2,60 m långa hela tyglar med repfästen och mittmarkering.

  • Morganhästen Dream med ett repbosal-set bestående av ett nackstycke med knopjustering i storlek cob, en repbosal med tygelöglor i storlek full och ett par 2,40 m långa delade tyglar med repfästen, specialtillverkade i svart och blått med dekorativa knopar.

  • Mina rep är inte bara lämpliga till hästutrustning utan kan även användas till många andra ändamål, till exempel som inredningsdetalj. Denna bild kommer från inredningsföretaget Inoff som beställde 100 m rep på metervara (6 mm mörkgrön) för att tillverka två rumsavdelare (den stora ramen med diagonala rep) till en monter på en möbelmässa.